ВИРТУЕЛНА СВЕСТ Transcendence

ВИРТУЕЛНА СВЕСТ

Transcendence

 

Will Caster е истражувач на вештачката интелегенција, чија цел е да создаде машина  која ќе поседува колективна интелегенција и човечки емоции. Кастер и самиот е дел од новата технологија, пренесувајќи го својот ум на компјутер, при што се добива незамислива и несопирлива моќ, која што претставува закана за светот.

 

 

Жанр: научна фантастика

Траење на филмот:120 мин.

Режија: Jack Paglen

Улоги: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman |

 

Датуми на прикажување:

Четврток      17.04.2014 проекција во 20.00 часот

Петок           18.04.2014 проекција во 20.00 часот

Понедел.     21.04.2014 проекција во 20.00 часот

Вторник       22.04.2014 проекција во 20.00 часот

 

Цена на влезници: 150 денари

Поврзани објави

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

Don't Worry Darling Домаќинка од 1950-тите, која живее со својот сопруг во една експериментална утописка населба, започува да се грижи дека можеби неговата гламурозна компанија крие вознемирувачки тајни. Жанр: Трилер Траење на филмот :  160 минути Режија: Olivia...