Турбо 3D  Turbo 3D

Еден најобичен полжав се осудува да сонува големи и брзи сонови. „Турбо“ е нова 3D авантура од авторот на „Мадагаскар“ и „Кунг Фу Панда“, филмови кои веќе ни ги освоија срцата.

Жанр: Анимиран/Цртан
Траење на филмот: 96 мин.
Режија: David Soren
Улоги: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Maya Rudolph

Почеток на прикажување: 07.11.2013-13.11.2013
Термини на прикажување: Четврток (07.11.) проекција во 17.00
Петок (08.11.) проекции во 17.00
Сабота (09.11) нема проекции- Се гледаме на Фестивал на
музика од светот во 20.00 часот!
Недела (10.11) проекции во 11.00
Понеделник (11.11) проекција во 17.00
Вторник (12.11) проекција во 17.00
Среда (13.11) проекција во 17.00

Сабота (16.11.2013) и недела (17.11.2013), проекции во 11.00 часот

Цена на влезници: 200 денари

Поврзани објави

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

Центар за култура Битола и Амбасадата на Кралството Шпанија имаат чест да Ве поканат на отворањето на филмскиот циклус: НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ 2021 Отворање: петок 22.10.2021 г. МАЛА САЛА почеток: 20.00 ч. филм: Омега/ Omega Бројот на места во салата е ограничен, поради тоа Ве молиме да...

TOMA

TOMA

Toma Филмот Тома е импресионистички портрет на Тома Здравковиќ кој ги прикажува неговите почетоци, врвот на неговата слава, неговите љубови кои го инспирирале при компонирање на неговите најголеми хитови, како и односот кој го имал со големиот број на пријатели во тогашна...

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

No Time to Die Бонд повеќе не е во активна служба и го ужива слободниот и мирен живот на Јамајка. Неговиот мир е краткотраен кога неговиот стар пријател Феликс Лајтер од ЦИА се појавува и го моли за помош. Мисијата да се спаси киднапиран научник излегува далеку поопасна од очекуваното...