РЕГУЛАРНИ ЦЕНИ

3Д филмови – 200 денари
2Д филмови – 150 денари
Фамлијарен попуст на анимирани филмови за 3 или повеќе купени билети цената за 3D е 170 денари, цената за 2D e 120 денари.
Понеделник- Кино ден за студенти. За 3Д филмови цената е 170 денари, за 2Д 120 денари.

*Цените може да бидат променети за одредени филмови, при што во таков случај НУ Центар за култура Битола навремено ќе објави информации за промените во цените.