Три во едно (Три варијации на една тема)

Режисерот Коле Ангеловски и актерската екипа на прилепскиот народен театар „Војдан Чернодрински“ снимиа филм по театарската представа “Три во едно “.
Филмот е снимен на автентични локации кои ги бараат трите приказни во филмот, три ситуации и видувања на љубовта на комичен начин.

Жанр: комедија

Траење на филмот:100 мин.

Режија : Коле Ангеловски

Улоги: Зоран Иваноски, Даниела Иваноска, Марјан Чакмакоски, Марија С. Илијеска, Наташа Наумоска, Андон Јованоски, Катерина Чакмакоска, Димитар Црцороски, Јасмина М. Станкоска, Виолета Чакарова, Владимир Ѓорѓијоски, Никола Настоски, Александар Степанулески

Возрасна категорија:

Понеделник 04.05.2015 20.00 ч
Вторник 05.05.2015 22.00 ч
Среда 06.05.2015 20.00 ч

Филмот ке се прикажува во мала сала

Влезници по цена од 100 ден

Поврзани објави

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

Don't Worry Darling Домаќинка од 1950-тите, која живее со својот сопруг во една експериментална утописка населба, започува да се грижи дека можеби неговата гламурозна компанија крие вознемирувачки тајни. Жанр: Трилер Траење на филмот :  160 минути Режија: Olivia...