ЧЕТВРТОК 17.07.2014 18.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
ЧЕТВРТОК 17.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
ЧЕТВРТОК 17.07.2014 22.30 ч. ИЗБАВИ НЕ ОД ЛУКАВИОТ
ПЕТОК 18.07.2014 18.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
ПЕТОК 18.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
ПЕТОК 18.07.2014 22.30 ч. ИЗБАВИ НЕ ОД ЛУКАВИОТ
САБОТА 19.07.2014 12.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
САБОТА 19.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
САБОТА 19.07.2014 22.30 ч. ИЗБАВИ НЕ ОД ЛУКАВИОТ
НЕДЕЛА 20.07.2014 12.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
НЕДЕЛА 20.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
НЕДЕЛА 20.07.2014 22.30 ч. ИЗБАВИ НЕ ОД ЛУКАВИОТ
ВТОРНИК 22.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
СРЕДА  23.07.2014 20.00 ч. ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ- РЕВОЛУЦИЈА (3D)
ЧЕТВРТОК 24.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)
ЧЕТВРТОК 24.07.2014
  1. 30 ч.
УЛИЦА СКОК БР. 22
ПЕТОК 25.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)
ПЕТОК 25.07.2014
  1. 30 ч.
УЛИЦА СКОК БР. 22
САБОТА 26.07.2014 12.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
САБОТА 26.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)
САБОТА 26.07.2014
  1. 30 ч.
УЛИЦА СКОК БР. 22
НЕДЕЛА 27.07.2014 12.00 ч. АВИОНИ: НЕБЕСНИ ПОЖАРНИКАРИ (3D)
НЕДЕЛА 27.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)
НЕДЕЛА 27.07.2014
  1. 30 ч.
УЛИЦА СКОК БР. 22
ВТОРНИК 29.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)
СРЕДА 30.07.2014 20.00 ч. ХЕРКУЛЕС (3D)

 

Поврзани објави

ЕНТМЕН И ОСАТА: КВАНТОМАНИЈА 3D

ЕНТМЕН И ОСАТА: КВАНТОМАНИЈА 3D

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Скот Ланг и Хоуп Ван Дајн, заедно со Хенк Пим и Џенет Ван Дајн, го истражуваат Квантниот реалм, каде се среќаваат со чудни суштества и тргнуваат на авантура која оди надвор од границите на тоа што мислеле дека е можно. Жанр:  Акција, Авантура...

ТИТАНИК(РЕИЗДАНИЕ) 3D

ТИТАНИК(РЕИЗДАНИЕ) 3D

Titanic По повод 25-годишнината од премиерата на филмот, Титаник се враќа повторно на кино платната од 9 февруари - во ремастерирана верзија. 17- годишна аристократка се заљубува во сиромашно момче со ликовен талент, додека пловат на луксузниот брод Титаник. Жанр:  Драма, Романтичен /...

МАГИЧНИОТ МАЈК: ПОСЛЕДЕН ТАНЦ

МАГИЧНИОТ МАЈК: ПОСЛЕДЕН ТАНЦ

Magic Mike's Last Dance По долг хијатус, магичниот Мајк повторно се враќа на сцената, откако една бизнис зделка пропаднала и морал да работи како бармен во Флорида. Мајк оди во Лондон за еден последен пат со богатата жена Мександра Мендоза која го привлекува со понуда која не може да ја...