РЕПЕРТОАР 3Д КИНО БИТОЛА                      АВГУСТ 2014

 

ЧЕТВРТОК 21.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д) 112 мин.
ЧЕТВРТОК 21.08.2014 22.00 ч. ХЕРКУЛ (3Д) 98 мин.
ПЕТОК 22.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
ПЕТОК 22.08.2014 22.00 ч. ХЕРКУЛ (3Д)
САБОТА 23.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
САБОТА 23.08.2014 22.00 ч. ХЕРКУЛ (3Д)
НЕДЕЛА 24.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
НЕДЕЛА 24.08.2014 22.00 ч. УЛИЦА СКОК 22
ПОНЕДЕЛ. 25.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
ПОНЕДЕЛ. 25.08.2014 22.00 ч. УЛИЦА СКОК 22
ВТОРНИК  26.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
ВТОРНИК 26.08.2014 22.00 ч. ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (3Д)
СРЕДА  27.08.2014 20.00 ч. СТЕП АП (3Д)
СРЕДА  27.08.2014 22.00 ч. ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (3Д)
ЧЕТВРТОК 28.08.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д) 87 мин.
ЧЕТВРТОК 28.08.2014 22.00 ч. ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА (3D)
ПЕТОК 29.08.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д) 87 мин.
ПЕТОК 29.08.2014 22.00 ч. ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА (3D)
САБОТА 30.08.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д) 87 мин.
САБОТА 30.08.2014 22.00 ч. ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА (3D)
НЕДЕЛА 31.08.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д) 87 мин.
НЕДЕЛА 31.08.2014 22.00 ч. ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА (3D)
ПОНЕДЕЛ. 01.09.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д)
ВТОРНИК  02.09.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д)
СРЕДА  03.09.2014 20.00 ч. НИНЏА ЖЕЛКИ (3Д)

 

 

Поврзани објави

ЕНТМЕН И ОСАТА: КВАНТОМАНИЈА 3D

ЕНТМЕН И ОСАТА: КВАНТОМАНИЈА 3D

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Скот Ланг и Хоуп Ван Дајн, заедно со Хенк Пим и Џенет Ван Дајн, го истражуваат Квантниот реалм, каде се среќаваат со чудни суштества и тргнуваат на авантура која оди надвор од границите на тоа што мислеле дека е можно. Жанр:  Акција, Авантура...

ТИТАНИК(РЕИЗДАНИЕ) 3D

ТИТАНИК(РЕИЗДАНИЕ) 3D

Titanic По повод 25-годишнината од премиерата на филмот, Титаник се враќа повторно на кино платната од 9 февруари - во ремастерирана верзија. 17- годишна аристократка се заљубува во сиромашно момче со ликовен талент, додека пловат на луксузниот брод Титаник. Жанр:  Драма, Романтичен /...

МАГИЧНИОТ МАЈК: ПОСЛЕДЕН ТАНЦ

МАГИЧНИОТ МАЈК: ПОСЛЕДЕН ТАНЦ

Magic Mike's Last Dance По долг хијатус, магичниот Мајк повторно се враќа на сцената, откако една бизнис зделка пропаднала и морал да работи како бармен во Флорида. Мајк оди во Лондон за еден последен пат со богатата жена Мександра Мендоза која го привлекува со понуда која не може да ја...