Прошетка со диносаурси 3D  Walking with Dinosaurs

Прошетка со диносаурси 3D

 Walking with Dinosaurs

 

Прв пат во филмската историја кино-публиката ќе има можност да види како навистина изгледало кога диносаурусите владееле со земјата, благодарение на филмот „Прошетка со диносаурусите 3D“.

„Прошетка со диносаурусите 3D“ е досега најамбициозниот филм за диносауруси, кој вистински ја прикажува одамна изумрената раса, праисториската ера во која живееле и нивното природно опкружување. Ова остварување од друга страна се базира на интересна приказна која публиката може лесно да ја разбере – приказна за настанувањето на семејството, семејства кои се распаѓаат, ривалство, натпреварување и неуморна борба за опстанок.

 

Жанр: Акција.

Режија: Barry Cook

Термини на прикажување:

Четврток(19.12.2013)- термин 20.00 ч.
Петок (20.12.2013)- термин 18.00 ч.
Понеделник (23.12.2013)- термин 18.00 ч.
Вторник (24.12.2013)- термин 18.00 ч.
Среда (25.12.2013)- термин 18.00 ч.

Цена на влезници: 200 денари

Поврзани објави

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

Центар за култура Битола и Амбасадата на Кралството Шпанија имаат чест да Ве поканат на отворањето на филмскиот циклус: НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ 2021 Отворање: петок 22.10.2021 г. МАЛА САЛА почеток: 20.00 ч. филм: Омега/ Omega Бројот на места во салата е ограничен, поради тоа Ве молиме да...

TOMA

TOMA

Toma Филмот Тома е импресионистички портрет на Тома Здравковиќ кој ги прикажува неговите почетоци, врвот на неговата слава, неговите љубови кои го инспирирале при компонирање на неговите најголеми хитови, како и односот кој го имал со големиот број на пријатели во тогашна...

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

No Time to Die Бонд повеќе не е во активна служба и го ужива слободниот и мирен живот на Јамајка. Неговиот мир е краткотраен кога неговиот стар пријател Феликс Лајтер од ЦИА се појавува и го моли за помош. Мисијата да се спаси киднапиран научник излегува далеку поопасна од очекуваното...