НЕДЕЛЕН РЕПЕРТОАР

од 28.10.(понеделник) до 03.11.2013 (недела)

 

ПОНЕДЕЛНИК 28.10.2013

 

17.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
20.00 ГРАВИТАЦИЈА  (2D)
22.00 ВУЛВЕРИН (3D)

 

ВТОРНИК 29.10.2013

 

15.00 ВУЛВЕРИН (3D)
17.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
22.00 ГРАВИТАЦИЈА  (2D)

 

СРЕДА 30.10.2013

 

15.00 ВУЛВЕРИН (3D)
17.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
22.00 ГРАВИТАЦИЈА  (2D)

 

ЧЕТВРТОК 31.10.2013

 

17.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
20.00 1Д:ОВА СМЕ НИЕ (3D)
22.00 ЗАТВОРЕНИЦИ (2D)

 

ПЕТОК 01.11.2013

 

17.00 1Д:ОВА СМЕ НИЕ (3D)
22.00 ЗАТВОРЕНИЦИ (2D)

 

САБОТА 02.11.2013

 

11.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
17.00 ВУЛВЕРИН (3D)
20.00 1Д:ОВА СМЕ НИЕ (3D)
22.00 ЗАТВОРЕНИЦИ (2D)

 

НЕДЕЛА 03.11.2013

 

11.00 ШТРУМФОВИ 2 (3D)
17.00 ВУЛВЕРИН (3D)
20.00 1Д:ОВА СМЕ НИЕ (3D)
22.00 ЗАТВОРЕНИЦИ (2D)

 

**Поради многубројните барања кои ги добивме филмот Вулверин ќе го прикажуваме порано од 22.00 часот, за да може да го погледне и помладата публика. Поради големиот интерес за филмот во сабота и недела ќе има уште две дополнителни проекции на Вулверин во 17.00 часот.
*** Во петок 01.11.2013 во 17.00 часот наместо проекција на Штрумфови 2, ќе има проекција на 1Д:Ова сме ние.

 

Сите промени се направиме за да излеземе во пресрет на различните барањата на публиката.
Се гледаме на кино!

Поврзани објави

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

Центар за култура Битола и Амбасадата на Кралството Шпанија имаат чест да Ве поканат на отворањето на филмскиот циклус: НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ 2021 Отворање: петок 22.10.2021 г. МАЛА САЛА почеток: 20.00 ч. филм: Омега/ Omega Бројот на места во салата е ограничен, поради тоа Ве молиме да...

TOMA

TOMA

Toma Филмот Тома е импресионистички портрет на Тома Здравковиќ кој ги прикажува неговите почетоци, врвот на неговата слава, неговите љубови кои го инспирирале при компонирање на неговите најголеми хитови, како и односот кој го имал со големиот број на пријатели во тогашна...

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

No Time to Die Бонд повеќе не е во активна служба и го ужива слободниот и мирен живот на Јамајка. Неговиот мир е краткотраен кога неговиот стар пријател Феликс Лајтер од ЦИА се појавува и го моли за помош. Мисијата да се спаси киднапиран научник излегува далеку поопасна од очекуваното...