Месечен репертоар*

ПонеделникВторникСредаЧетвртокПетокСаботаНедела
01.06.2015
20:00 Сан Андреас
02.06.2015
20:00 Сан Андреас
03.06.2015
22:00 Сан Андреас
04.06.2015
20:00 Шпиони
05.06.2015
20:00 Шпиони
22:15 Лудиот Макс
06.06.2015
20:00 Шпиони
22:15 Лудиот Макс
07.06.2015
20:00 Шпиони
22:15 Полтергајст
08.06.2015
20:00 Шпиони
09.06.2015
20:00 Шпиони
10.06.2015
22:00 Шпиони
11.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Свита
12.06.2015
22:30 Светот Јура
13.06.201514.06.2015
18:00 Светот Јура
20:30 Светот Јура
22:30 Свита
15.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Свита
16.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Свита
17.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Свита
18.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Свита
19.06.201520.06.2015
18:00 Опаку Наопаку
20:00 Светот Јура
22:15 Мета
21.06.2015
22.06.2015
20:00 Светот Јура
22:15 Мета
23.06.2015
18:00 Светот Јура
20:30 Светот Јура
22:30 Мета
24.06.2015
18:00 Светот Јура
20:30 Светот Јура
22:30 Мета
25.06.2015
20:00 Тед 2
26.06.2015
20:00 Тед 2
27.06.2015
18:00 Опаку Наопаку
20:00 Тед 2
22:00 Сан Андреас
28.06.2015
18:00 Опаку Наопаку
20:00 Тед 2
22:00 Сан Андреас
29.06.2015
20:00 Тед 2
22:00 Одмазници
30.06.2015
20:00 Тед 2
22:00 Одмазници

*Репертоарот можи да претрпи одредени измени. За секоја ќе бидете известени.