Панама

Panama

Јован почнува да се гледа со Маја, но без сериозни обврски. Но со текот на времето, нејзиното таинствено и сомнително однесување почнува да го вознемирува. Јован почнува да следи видеоснимки и разни „траги“ коишто укажуваат на тоа дека Маја води паралелен живот. Јован се губи себеси, заплеткан во мрежа од лаги, гордост, љубомора и страстен секс, очајнички обидувајќи се да сфати која е всушност Маја.
Визија за љубов искривена преку порнографија и социјалните медиуми.

Траење на филмот: 105 Минути

Режија: Pavle Vučković
Улоги: Slaven Doslo, Jovana Stoiljković, Biljana Mišić, Jelisaveta Orašanin, Nebojša Milovanović, Tamara Dragičević, Miloš Pjevač
Датуми на прикажување
24.12.2015 ЧЕТВРТОК ВО 22.00 Ч (мала сала)

 

Цена на влезниците -100 ден

Поврзани објави

АМСТЕРДАМ

АМСТЕРДАМ

Amsterdam Сместена во 30тите, оваа приказна следи 3 пријатели кои се сведоци на убиство, стануваат осомничени и ја откриваат најголемата завера во историјата на Америка. Жанр: Драма Траење на филмот :  135 минути Режија: David O. Russell Улоги: Christian Bale, Margot Robbie, John...

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...