Неверојатниот човек-пајак 2  3D (The Amazing Spiderman 2)

Неверојатниот човек-пајак 2

(The Amazing Spiderman 2)

 

Најважната битка на Човекот-пајак е внатре во него: битка помеѓу секојдневните обврски на Питер Паркер и на необичните задолженија на човекот-пајак. Но, во „Неверојатниот човек-пајак 2“, Питер Паркер осознава дека пред него претстои уште поголем конфликт кој тој треба да го реши.

 

Жанр: Авантура, Акција, Фантазија

 

 

Режија: Marc Webb

Улоги: Andrew Garfield, Jamie Foxx, Emma Stone, Felicity Jones, Chris Zylka

Емитување:

14-15.06.2014 во 22.00 ч. Цена 150 ден.

Поврзани објави

СИ БЕШЕ ЕДНАШ ВО СРБИЈА

СИ БЕШЕ ЕДНАШ ВО СРБИЈА

Bilo jednom u Srbiji За време и по првата светска војна, две момчиња и две девојки од Лесковац: Цоне и Дине, Зорка и Ружица имаат различни судбини но повторно се сретнуваат. ССојузниците го однеле Дине во Париз, каде научил сѐ за убавините на животот. Откако е ранет, Цоне пати од амнезија и...

ДОКТОР СТРЕЈНЏ ВО МУЛТИВЕРЗУМОТ НА ЛУДИЛОТО

ДОКТОР СТРЕЈНЏ ВО МУЛТИВЕРЗУМОТ НА ЛУДИЛОТО

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Доктор Стивен Стрејнџ фрла забранета магија која ја отвара вратата кон мултиверзумот, вклучувајќи и алтернативна верзија од него, која како закана за човештвото е преголема за комбинираните сили на Стрејнџ, Вонг и Ванда Максимоф. Жанр:Акција...

ПЛАТЕНИК

ПЛАТЕНИК

The Contractor Наредникот Џејмс Харпер, кој е отпуштен од специјалните сили на америчката војска, ризикува сѐ кога ќе се вработи во приватна организација на платеници. Жанр:Акција, Трилер Траење на филмот :  103 минути Режија: Tarik Saleh Улоги: Chris Pine, Ben Foster, Gillian...