MUPPETS MOST WANTED Мапетите во бегство

MUPPETS MOST WANTED

 

За време на светската турнеја, Мапетите ќе затекнат голема Европска кражба на скапоцени работи предводена од лукав криминалец и неговиот подмолен помошник. Приказната се заплеткува кофа Мапетите ќе сфатат дека криминалецот е многу сличен на Кермит.

 

Жанр: Авантура, Комедија

Траење на филмот: 112 мин.

Режија: James Bobin

Улоги: Tom Hiddleston, Salma Hayek, Lady Gaga, Tina Fey, Ray Liotta, Ricky Gervais

 

Датуми на прикажување:

Сабота 29.03.2014 проекција во 12.00 часот
Недела 30.03.2014 проекција во 12.00 часот
Недела 06.04.2014 проекција во 12.00 часот
Сабота 12.04.2014 проекција во 12.00 часот
Недела 13.04.2014 проекција во 12.00 часот
*Искористете го фамилијарниот попуст за 3 или повеќе купени влезници! (наместо регуларна цена 150 ден. за 2D, плаќате 120 ден.)

 

Цена на влезници: 150 денари

 

Поврзани објави

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

Don't Worry Darling Домаќинка од 1950-тите, која живее со својот сопруг во една експериментална утописка населба, започува да се грижи дека можеби неговата гламурозна компанија крие вознемирувачки тајни. Жанр: Трилер Траење на филмот :  160 минути Режија: Olivia...