Енклава

Enklava

Главна тема на филмот Енклава е живтот на Србите во малите изолирани заедници – енклави на Косово и Метохија. Овие заедници се единствени од тој тип во Европа, а припадниците на полицијата на Обединетите нации и Европската унија се неопходни за да се зачуваат тие територии.

Траење на филмот: 92 Минути

Режија: Goran Radovanović

Улоги: Filip Šubarić, Denis Murić, Nebojša Glogovac

Датуми на прикажување
23.12.2015 СРЕДА ВО 22.00 Ч (мала сала)

 

Цена на влезниците -100 ден

Поврзани објави

АМСТЕРДАМ

АМСТЕРДАМ

Amsterdam Сместена во 30тите, оваа приказна следи 3 пријатели кои се сведоци на убиство, стануваат осомничени и ја откриваат најголемата завера во историјата на Америка. Жанр: Драма Траење на филмот :  135 минути Режија: David O. Russell Улоги: Christian Bale, Margot Robbie, John...

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...