ВО ЗАРОБЕНИШТВО

ВО ЗАРОБЕНИШТВО

Captive State Земјата е окупирана од странски освојувачи речиси 10 години. Официјално, криминалот повеќе не постои, невработеноста е на историски најниско ниво и сиромаштијата е искорнета. Но, овој навидум совршен свет има една темна и лоша страна – човештвото е под наметната контрола и повеќето луѓе се предаваат на нивната судбина и соработуваат. Меѓутоа во ..

СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ ВО МАЈАМИ

СИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ ВО МАЈАМИ

Le Flic de Belleville Кога еден пријател од детството од Мајами ќе биде убиен откако ќе предупреди за дилери на дрога, Бааба се преселува во Мајами и ќе се здружи со локален офицер за да ги фати криминалците. Жанр:Комедија, Комедија Траење на филмот :  Режија: Rachid Bouchareb Улоги: Omar Sy, Luis Guzmán, Biyouna Возрасна категорија:  ..

23.04.2018 20:00 Такси 5 22:00 Играч број 1 2D 24.04.2018 20:00 Принцот на криминалот 22:00 Подивување: Тотален хаос 2D 25.04.2018 20:00 Одмазници:Војна на бесконечноста 3D 26.04.2018 20:00 Одмазници:Војна на бесконечноста 2D 28.04.2018 18:00 Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза(синхронизиран) 20:00 Одмазници:Војна на бесконечноста 3D 29.04.2018 18:00 Лео да Винчи: Мисија Мона Лиза(синхронизиран) 20:00 Одмазници:Војна на ..

СКРШЕНО

СКРШЕНО

TE THYER 18-годишното затворско јадосување не е ништо во споредба со неблагодарноста покажана од најблиските и најдрагите лица, кои трансформирани од трката за профит заборавиле дека разорувањето на душата и уништувањето на околината е самоуништување, пред се’. Жанр: документарен филм Траење на филмот : 105  минути Режија: Едмонд Будина Улоги: Едмонд Будина, Лаерт Васили, Никола Ламбро, ..

НАСОКИ

НАСОКИ

POSOKI Роуд-муви сместен во денешна Бугарија, земјата останува оптимистички настроена, главно затоа што сите реалисти и песимисти веќе ја напуштиле! На состанок со својот банкар, еден сопственик на мал бизнис кој вози такси, открива дека износот на митото коешто треба да го потплати за да добие заем се удвоил. На работ на лудило, тој го застрелува ..

КАКО ДА БИДЕШ ЛАТИНО ЉУБОВНИК

КАКО ДА БИДЕШ ЛАТИНО ЉУБОВНИК

HOW TO BE A LATIN LOVER  Откако направи кариера од заведување богати постари жени, Максимо се жени со богата жена двојно постара од него. Размазен, му здосадува да се буди до сега веќе 80-годишната жена, но доживува најголемо изненадување кога ќе биде оставен поради помлад продавач на коли. Истеран од својата куќа и очаен да ..

13.02.2017 20:00 Педесет нијанси потемно 14.02.2017 20:00 Педесет нијанси потемно 15.02.2017 20:00 Педесет нијанси потемно 16.02.2017 20:00 Големиот ѕид 22:00 Војна на професори 17.02.2017 20:00 Прстени 22:00 Големиот ѕид 18.02.2017 18:00 Лего Бетмен 20:00 Прстени 22:00 Педесет нијанси потемно 19.02.2017 22:15 Педесет нијанси потемно

ЗАШТИТНИК

ЗАШТИТНИК

BLOOD FATHER Дејството на филмот го следи поранешниот осуденик Џон Линк, чија шеснаесетгодишна ќерка западнала во проблеми со насилните дилери на дрога.Дејството на филмот го следи поранешниот осуденик Џон Линк, чија шеснаесетгодишна ќерка западнала во проблеми со насилните дилери на дрога. И покрај тоа што Џон донекаде се смирил и привремено се откажал од своите ..