ИФФК Браќа Манаки

•Реалноста не е доволна• Од 19ти август – петок овогодинешното издание на “Браќа Манаки” стартува со 60 филмови, но и познати личности кои ќе одлучуваат за селектираните филмови во долгометражната програма, краткометражните филмови... Повеќе...