БИБИ И БОБИ ВО СНЕШКОВГРАД

Каква новогодишна авантура! Неверојатна, возбудлива и како и секогаш – непредвидлива! Биби и Боби патуваат со снешкото Гого кон Снешковград за таму да ја пречекаат Новата година. Но, Снешковград е пуст и тивок. Каде се сите снешковци?... Повеќе...

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: ПРИКАЗНАТА ЗА ВИТНИ ХЈУСТОН

I Wanna Dance With Somebody Емотивната приказна за животот и музиката на Витни Хјустон, најдобриот женски R&B вокал на сите времиња. Следење на нејзиното патување од непознатото до светска слава. Жанр: Биографски, Драма, Музички Траење на... Повеќе...

АВАТАР: ПАТОТ НА ВОДАТА

Avatar: The Way of Water Џејк Сали живее со своето ново семејство на планетата Пандора. Откако познатиот непријател се враќа за да си ја доврши работата што ја започнале, Џејк мора да работи со Нејтири и армијата Нави за да ја заштитат... Повеќе...