НЕДЕЛА НА ПОПУСТ

НЕДЕЛА НА ПОПУСТ ВО 3D КИНО БИТОЛА  на селектирани наслови кои освоија Оскар и најдобрите европски наслови!
Цена ? денари.
19.03.2019 – 20:00 – Детето кое ќе стане крал (2D)
20.03.2019 – 18:00 – Детето кое ќе стане крал (2D)
20.03.2019 – 20:15 – Куќата што ја изгради Џек (2D)
21.03.2019 – 20:00 – Берлин те сакам (2D)
21.03.2019 – 22:00 – Догмен (2D)
22.03.2019 – 20:00 – Сите знаат (2D)
23.03.2019 – 20:00 – Боемска рапсодија (2D)
24.03.2019 – 20:00 – Човек-пајак: Нов свет (3D)
24.03.2019 – 22:00 – Догмен (2D)
25.03.2019 – 20:00 – Првиот човек (2D)
26.03.2019 – 20:00 – Човек во сенка (2D)

Поврзани објави

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ

Центар за култура Битола и Амбасадата на Кралството Шпанија имаат чест да Ве поканат на отворањето на филмскиот циклус: НЕДЕЛА НА ШПАНСКИ ФИЛМ 2021 Отворање: петок 22.10.2021 г. МАЛА САЛА почеток: 20.00 ч. филм: Омега/ Omega Бројот на места во салата е ограничен, поради тоа Ве молиме да...

TOMA

TOMA

Toma Филмот Тома е импресионистички портрет на Тома Здравковиќ кој ги прикажува неговите почетоци, врвот на неговата слава, неговите љубови кои го инспирирале при компонирање на неговите најголеми хитови, како и односот кој го имал со големиот број на пријатели во тогашна...

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

НЕ Е ВРЕМЕ ЗА УМИРАЊЕ

No Time to Die Бонд повеќе не е во активна служба и го ужива слободниот и мирен живот на Јамајка. Неговиот мир е краткотраен кога неговиот стар пријател Феликс Лајтер од ЦИА се појавува и го моли за помош. Мисијата да се спаси киднапиран научник излегува далеку поопасна од очекуваното...