Најголемата вистина

Четири во едно : Мистерија, криминалистика трилер и драма. Прв македонски филм од ваков жанр “Сите сомнителни, некои осомничени, а само еден убиец! Или …можеби не е еден ? ”
Психолошка бура и многу неиизвесност до самиот крај

Жанр:Мистерија, криминалистика трилер и драма

Траење на филмот : 88 минути

Режија: Мартин Цветковски

Улоги:

Возрасна категорија: трета категорија, +12

Дистрибутер:  Blitz Film and Video Distribution

Датуми на прикажување

Вторник 01.02.2022. 19:00
Среда 02.03.2022. 19:30(мала сала)
Четврток 03.03.2022. 19:30(мала сала)


Цена на влезниците: 
150 денари. 100 денари во мала сала

Поврзани објави

ЦРННИОТ АДАМ

ЦРННИОТ АДАМ

Black Adam Речиси 5000 години откако му беа подарени моќи од египетските богови, Црниот Адам е ослободен од затворот и е решен да му ја демонстрира на светот неговата смисла за правда во модерниот свет. Жанр: Акција, Фантазија, Научна фантастика Траење на филмот :  124 минути Режија...

МИМИ

МИМИ

Mimi Мими ги напушта своите родители, и болното минато од родното место, за да студира во Скопје. Ја запознава Сара - млада мајка со богат но насилен сопруг. Работејќи во киоскот на вујко ѝ, и како бебиситерка за Сара, Мими копнее по единственото што не може да го има - мајчинството. Жанр...

ОФИЦИЈАЛНА КОНКУРЕНЦИЈА

ОФИЦИЈАЛНА КОНКУРЕНЦИЈА

Competencia Oficial Трагајќи по општествен престиж, бизнисмен милијардер одлучува да финансира продукција на филм кој би оставил трага во општеството. Ги ангажира најдобрите, па ѕвездениот тим го сочинуваат редителката Лола Куевас и двајца реномирани глумци, двајцата исклучително талентирани...