КУЌАТА ГУЧИ

House of Gucci

Сместен во 3 декади исполнети со љубов, предавство, отменост, одмазда и конечно убиство, во овој филм гледаме што значи името, што вреди и колку далеку ќе оди едно семејство за да го контролира името Гучи.

Жанр: крими, драма, трилер

Траење на филмот : 127 минути

Режија: Ridley Scott

Улоги: Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Jared Leto, Al Pacino

Возрасна категорија:  четврта категорија, +16

Дистрибутер:  Premium Film

Датуми на прикажување:

Недела 05.12.2021. 21:00
Понеделник 06.12.2021. 21:00
Вторник 07.12.2021. 21:00
Среда 08.12.2021. 21:00
Четврток 9.12.2021. 20:00
Петок 10.12.2021. 20:00
Сабота 11.12.2021. 20:00


Цена на влезниците: 
150 денари

Поврзани објави

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

СНЕЖАНА НА КРАЈОТ УМИРА

Животите на една хикикомори уметница, радио водител со Аспергер синдром, сопственик на видеотека, филозоф од пред гранапче, креативен директор и гинеколог анти-наталист се испреплетуваат низ три откачени приказни за љубов, пријателство и посветеност Жанр: комедија/драма Траење на филмот : ...

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

БИЛЕТ ЗА РАЈОТ

Ticket to Paradise Одамна разведените родители на Лили, се здружуваат и патуваат заедно на Бали за да ја спречат Лили да ја направи истата гршка што тие мислат дека ја направиле пред 25 години. Жанр: Комедија, Романтичен / љубовен Траење на филмот :  104 минути Режија: Ol...

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

НЕ ГРИЖИ СЕ ДРАГА

Don't Worry Darling Домаќинка од 1950-тите, која живее со својот сопруг во една експериментална утописка населба, започува да се грижи дека можеби неговата гламурозна компанија крие вознемирувачки тајни. Жанр: Трилер Траење на филмот :  160 минути Режија: Olivia...