Willkommen bei den Hartmanns

Пензионираната наставничка Анкелика и покрај скептичноста на нејзиниот сопруг Рикард, одлучува да прими дома бегалец. Наскоро кај нив се преселува Нигериецот Диало, по што следат еден куп компликации. Овие настани не само што предизвикуваат проблеми во животите на возрасните деца на Ангелика и Рикард, Филип и Софи, туку го ставаат на испит и нивниот брак, како и шансите на Диало да се интегрира. И покрај целиот хаос, надвладува надежта дека семејството ќе си ги врати својата стабилност, самодовербата и мирот, исто како и остатокот од Германија.

Жанр: Комедија

Траење на филмот : 116 минути

Режија: Simon Verhoeve

Улоги: Andrea Berntzen, Elli Rhiannon Müller Osborne, Aleksander Holmen, Brede Fristad

Возрасна категорија:  трета категорија, +12

Дистрибутер: Cutaway Skopje

Датуми на прикажување:

Вторник 18.08.2020 20:30


Цена на влезниците: 
100 денари.

косото плато под службениот влез