БРЗИ И БЕСНИ 9
Рејтинг 4.2
Вкупен рејтинг од 4 оцени на гласачи. Можете и вие да оставите оценка. Само притиснете на звездичките и "Прифати" копчето.
Прифати
Summary 4.2 супер

F9 – Fast & Furious 9

Вин Дизел повторно ја репризира улогата на Доминик Торето во деветтиот дел на една од најуспешните филмски саги – Брзи и Бесни.

Жанр: Акција, Авантура, Трилер

Траење на филмот : 145 минути

Режија: Justin Lin

Улоги: Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez

Возрасна категорија:  трета категорија,  +12

Дистрибутер:  Premium Film

Датуми на прикажување:

Среда  16.06.2021.  20:00
Четврток  17.06.2021.  20:00
Петок  18.06.2021.  20:00
Сабота  19.06.2021.  20:00
Недела  20.06.2021.  20:00
Четврток  01.07.2021  20:00
Петок  02.07.2021  20:00


Цена на влезниците:
150 денари.

Су

Поврзани објави

КРСТАРЕЊЕ ВО ЏУНГЛАТА

КРСТАРЕЊЕ ВО ЏУНГЛАТА

Jungle Cruise Владата ги праќа најопасните анти-суперхерои на светот - Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn и други, на оддалечениот, полн со непријатели остров Корто Малтезе. Наоружани со врвно оружје, тие се пробиваат низ опасна џунгла за да најдат и уништат непријатели, а...

оДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ: НОВА МИСИЈА

оДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ: НОВА МИСИЈА

The Suicide Squad Владата ги праќа најопасните анти-суперхерои на светот - Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn и други, на оддалечениот, полн со непријатели остров Корто Малтезе. Наоружани со врвно оружје, тие се пробиваат низ опасна џунгла за да најдат и уништат непријатели, а...

ЗАЈАКОТ ПЕТРЕ БЕГАЛЧЕ

ЗАЈАКОТ ПЕТРЕ БЕГАЛЧЕ

Peter Rabbit 2: The Runaway Во вториот дел на Зајакот Петре, милиот одметник е повторно назад. Беа, Томас и зајците си имаат создадено мало семејство, и иако се труди, Петре сепак не може да се ослободи од репутацијата на немирко. Откако ќе излезе од градината да прошета, Петре се наоѓа во...