СМРТТА НА СТАЛИН

THE DEATH OF STALIN   Приказната се одвива во последните денови на советскиот диктатор и го открива хаосот кој настанува во режимот по неговата смрт. Жанр: Биографски, Драма, Комедија Траење на филмот : 106 минути Режија: Armando Iannucci... Повеќе...

НОЌ НА ИГРИ

GAME NIGHT Приказната во филмот се одвива помеѓу група пријатели кои редовно се состануваат за да ја поминат ноќта заедно со дружење и играње. Тие вечери претставуваат долгогодишна традиција и бегство од секојдневните грижи, се додека една... Повеќе...

МАЛИОТ БРОД СПАСИТЕЛ (СИНХРОНИЗИРАН)

ELIAS OG STOREGAPS HEMMELIGHET После храбрата мисија за спасување за време на бура, младиот брод спасител Елијас е повикан да работи во Големото пристаниште. Возбудено прифаќа и го напушта стариот живот и пријателите, но набро сфаќа дека... Повеќе...

ЦРНИОТ ПАНТЕР (3D)

BLACK PANTER По настаните од „Капетан Америка: Граѓанска војна“, кралот Т’Чала се враќа дома во изолираната и технолошки напредна африканска нација Ваканда за да служи како нов лидер на неговата земја. Сепак, Т’Чала наскоро дознава... Повеќе...