ПЧЕЛИЧКАТА МАЈА (СИНХРОНИЗИРАН)

Abelha Maia: Os Jogos do Mel Пчеличката Маја се има појавено за првпат пред стотина години и набргу станува една од најчитаните книги тоа време, омилена кај возрасните и кај децата. По првиот филм кој ја воодушеви публиката од сите генрации... Повеќе...

ПРЕДАСТВО

RED SPARROW   Кога ќе се здобие со повреда која и ја завршува кариерата, Доминика и нејзината мајка се соочуваат со мрачна и несигурна иднина. Токму зато се наоѓа себеси изманипулирана како нов регрут на Спароу Школата, тајна разознавачка... Повеќе...

ТРИ БИЛБОРДИ ПРЕД ЕБИНГ МИСУРИ

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI  Една мајка лично ги предизвикува локалните власти да го решат убиството на нејзината ќерка, откако нема да успеат да ги фатат извршителите. Режисерот Мартин МекДонах е роден во Лондон. Има двојно... Повеќе...

ОБЛИКОТ НА ВОДАТА

SHAPE OF WATER   „Обликот на водата“ е спиритуална бајка, сместена во Америка, во времето на Студената војна, некаде околу 1962 г. Во тајната владина лабораторија со безбедност од највисок степен каде што работи, осамената Елиса е заробена во... Повеќе...

ГРИНГО

GRINGO   Во возбудлива мешавина од црна комедија, акција и драматична интрига, Гринго патува кон Мексико, каде што малку воспитаниот бизнисмен Харолд Соинка (Дејвид Ојелово) се наоѓа себеси на милоста на неговите подмолни колеги, локални... Повеќе...

ТОМБ РАЈДЕР

TOMB RAIDER   Лара Крофт е страсна, независна девојка и ќерка на ексцентричен авантурист, кој исчезна додека таа сè уште била тинејџер. Сега, по седум години, Лара нема вистинска цел и таа одбива да ги преземе врските на империјата на... Повеќе...

ЗАЈАКОТ ПЕТРЕ

PETER RABBIT  Филмска адаптација на класичната приказна на Беатрикс Потер за бунтовниот зајак, кој се обидува да се прикраде во зеленчуковата градина. Жанр: Анимиран / цртан, Авантура Траење на филмот : 100 минути Режија: Will Gluck Улоги... Повеќе...

ПАЦИФИК РИМ: ПОБУНА

PACIFIC RIM: UPRISING Глобалниот конфликт помеѓу чудовиштата за масовно уништување од друг свет и супер-машини управувани од луѓе, направени да ги совладаат, е само увод во сеопфатниот напад врз човештвото во ПАЦИФИК РИМ: ПОБУНА. Жанр: Акција... Повеќе...

СТРАНЕЦОТ

THE FOREIGNER    Филмот е приказна за скромниот лондонски бизнисмен Куан (Чен), чие долго и завршено минато прераснува во одмазда кога единствената личност која што вистински ја сака, неговата ќерка, е жртва во непроимислен чин на политички... Повеќе...

СТРАНЦИ: НОЌЕН ПЛЕН

STRANGERS: PRAY AT NIGHT Едно семејно патување зазема опасен пресврт кога пристигнуваат во изолиран мобилен парк за да останат со своите роднини и да откријат дека паркот е напуштен. Во темнините, тројца маскирани психопати ги посетуваат за да... Повеќе...