ПОНЕДЕЛНИКВТОРНИКСРЕДАЧЕТВРТОКПЕТОКСАБОТАНЕДЕЛА
25.12.201726.12.2017
20:00 Се бара стариот
22:00 Мадам
27.12.2017
18:00 Фердинанд 3D
20:00 Се бара стариот
22:00 Војна на ѕвездите 3D
28.12.2017
18:00 Фердинанд 2D
20:00 Џуманџи 3D
29.12.2017
22:00 Џуманџи 3D
30.12.201731.12.2017
01.01.2018
02.01.2018
18:00 Фердинанд 2D
20:00 Џуманџи 2D
22:15 Величенствениот шоумен 2D
03.01.2018
18:00 Фердинанд 2D
20:00 Џуманџи 3D
22:15 Величенствениот шоумен 2D
04.01.2018
18:00 Фердинанд 3D
20:00 Џуманџи 3D
22:15 Величенствениот шоумен 2D
05.01.201806.01.201807.01.2018
08.01.2018
20:00 Величенствениот шоумен 2D
22:00 Џуманџи 3D
09.01.2018
20:00 Величенствениот шоумен 2D
22:00 Џуманџи 3D
10.01.2018
20:00 Величенствениот шоумен 2D
22:00 Џуманџи 2D
11.01.2018
18:00 Дедо Мраз на замена
20:00 Проколната куќа (2D)
22:00 Покер кралица (2D)
12.01.2018
18:00 Дедо Мраз на замена
20:00 Проколната куќа (2D)
22:00 Покер кралица (2D)
13.01.201814.01.2018
18:00 Фердинанд 3D
20:00 Проколната куќа (2D)
22:00 Покер кралица (2D)
15.01.2018
20:00 Проколната куќа (2D)
22:00 Покер кралица (2D)
16.01.2018
20:00 Покер кралица (2D)
22:30 Проколната куќа (2D)
17.01.2018
20:00 Покер кралица (2D)
22:30 Проколната куќа (2D)
18.01.2018
18:00 Дедо Мраз на замена
20:00 Војна на ѕвездите
19.01.2018
18:00 Фердинанд
20:00 Исцелител
22:00 Мадам
20.01.2018
18:00 Коко и големата тајна
20:00 Лига на правдата
22:15 Проколната куќа
21.01.2018
18:00 Мечето Падингтон 2
20:00 Убиство во Ориент Експрес
22:00 Убиство на Светиот Елен
22.01.2018
20:00 Џуманџи
23.01.2018
20:00 Величенствениот шоумен
24.01.2018
20:00 Се бара стариот
25.01.2018
18:00 Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида
20:00 Лавиринт: Лек за смртта
22:30 Братство на крадци
26.01.2018
18:00 Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида
20:00 Лавиринт: Лек за смртта
22:30 Братство на крадци
27.01.2018
18:00 Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида
20:00 Лавиринт: Лек за смртта
22:30 Братство на крадци
28.01.2018
18:00 Истражувачот Тад и тајната на кралот Мида
20:00 Лавиринт: Лек за смртта
22:30 Братство на крадци
29.01.2018
20:00 Лавиринт: Лек за смртта
22:30 Братство на крадци
30.01.2018
20:00 Братство на крадци
22:30 Лавиринт: Лек за смртта
31.01.2018
20:00 Братство на крадци
22:30 Лавиринт: Лек за смртта

*Репертоарот можи да претрпи одредени измени. За секоја ќе бидете известени.