ИСТРАЖУВАЧОТ ТАД И ТАЈНАТА НА КРАЛОТ МИДА

ИСТРАЖУВАЧОТ ТАД И ТАЈНАТА НА КРАЛОТ МИДА

TADEO JONES 2 Две години по првата авантура, Тад Џонс и Сара Лавроф живеат одделни животи, тој како градежник кој студира археологија, а таа прочуен археолог и истражувач. Откако ќе ја пронајдат…

БРАТСТВО НА КРАДЦИ

БРАТСТВО НА КРАДЦИ

DEN OF THIEVES Криминална сага која ги следи животите на елитната единица на Одделот на Шериф од Лос Анџелес и најуспешната екипа на грабежи во државата, додека крадците планираат навидум…

ЛАВИРИНТ: ЛЕК ЗА СМРТТА

ЛАВИРИНТ: ЛЕК ЗА СМРТТА

MAZE RUNNER: THE DEATH CURE Во епското финале на сагата „Лавиринт“, Томас ја води групата на последна и најопасна мисија досега. Да ги спасат своите пријатели, тие мораат да провалат во…